Fordtsi rlista:

 krjen rajnlatot!
apt@apthungaria.hu
0036-30/561-84-54
 

Gyakorlati alkalmazs:

Egyes szakterleten megfelel ismeretekkel rendelkez fordtkkal ksztettjk el a fordtsokat. Az azonos tmakr fordtsokkal - lehetsg szerint - mindig ugyanazt a fordtt bzzuk meg.

Amennyiben a fordtand szveghez mellkelni tudjk az esetleges korbbi fordtsokat, ill. meglv szakkifejezs- s szaksz-gyjtemnyeket, ez segti munknkat s emeli az elkszlt anyag minsgt.

Kivtelesen specilis szakterlet esetn egy szakmai kapcsolattart megadsa nagymrtkben emelheti a fordts hatkonysgt. Tle elre egyeztetett idpontban (egyszeri, maximum ktszeri alkalommal) krnnk megerstst egy-egy szakmai terminolgia tekintetben.

Szllts gyflkrs szerint:

A teljests elektronikus adathordozn (elektronikus levlknt vagy lemezen) fjl formjban, illetve az eseti megrendelsnek megfelelen papron kinyomtatva trtnik.

A fordtsok mennyisgi elszmolsnl a terjedelmet a Microsoft Word szvegszerkeszt forrs nyelvi szvegnek "karakterek szkz nlkl" kimutatsa alapjn kell meghatrozni. Egyedi gyflkrsre ettl eltrhetnk.

Titoktarts:

Az APT Hungria Kft. a rszre tadott fordtand szveget zleti titokknt kezeli. Felelssget vllalunk azrt, hogy az tadott szvegek vagy azok tartalma nem jut a kzremkdkn kvl ll szemly birtokba, ill. nem kerl egyb felhasznlsra. A Vllalkoz az esetlegesen kzremkd szemlyek titoktartsi ktelezettsgrt sajtjaknt felel.

Ksedelem:

Ksedelmes teljests esetn vllaljuk a Ptk. szerinti jogkvetkezmnyeket, ill. egyedi megllapods esetn ktbr fizetst.

Egyb:

Fenntartjuk a jogot, hogy az egyedi ajnlatban eltrjnk az itt lert felttelektl.